Welkom op de website van Kees Hendriks

Foto galerie sieradenIn Kees Hendriks' kunstvoorwerpen komen liefde voor de natuur en het experimenteren met metaallegeringen en chemicaliŽn samen.

Voor zijn objecten gebruikt Kees metalen met duidelijk te onderscheiden kleuren en glans. Naast bekende metalen zoals  koper, ijzer en hun legeringen gebruik hij enige ongewone metalen.

Foto's van een aantal werken van Kees Hendriks in diverse metalen gemaakt in de zomer van 2008.

In samenwerking met de Firma van Drie toonde Kees zijn smeedkunst in de Heemtuin tijdens de Hofstededagen 2008.

Tijdens Kunstmoment 2008 exposeerde Kees in de Garenspinnerij in Gouda in samenwerking met de Kunstenaarsstichting Firma van Drie.

Samen met Josephine tijdens het Kunstmoment 2007 etaleerde Kees in het kader van een priemgetallen-project in de voormalige Beschuitbakkerij in Gouda.

KunstmomentKees toonde tijdens het Kunstmoment 2006 een aantal van zijn creaties in de voormalige Beschuitbakkerij in Gouda. Tijdens dit Kunstmoment vielen van Kees twee kledingstukken met insectenzwermen op.

Sieraden fotoreportage Barend HoutsmullerBarend Houtsmuller maakte een bijzonder mooie fotoreportage.

Foto galerie t-shirtsMetalen hebben vaak licht grijze tinten, maar er zijn uitzonderingen. Zuiver koper heeft een roze kleur en messing een diepgele kleur.

Kees beschildert op eigenzinnige wijze T-shirts met uiteenlopende thema's.

ModeshowAls lid van kunstenaarsvereniging Burgvliet in Gouda neemt Kees deel aan aan diverse exposities. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Burgvliet verzorgde hij een modeshow.